Turun Toriparkki
 
Kunnallisvaalin tärkeiksi teemoiksi ovat nousseet tulevat investoinnit ja sosiaali ja terveys asiat. Suurin investointi asia on tietenkin TORIPARKKI.
EI, en todellakaan halua että sellainen rakennettaisiin tällaisena aikana. Yksi tori on jo pilattu: Puutori. Se on täysin menettänyt tarkoituksensa, sen kansi on niin heikko ettei sillä voi edes autoja pitää, miksi siis sitä ei ole korjattu? Luulisi, että asia olisi takuuaikana huomattu.
Muitakin kaaokseen päättyneitä rakennusprojekteja on kaupungin piikissä, mieleen tulee esimerkiksi yksi kompostointilaitos, joka ei kompostoinut ensimmäistäkään lastia.
Liikemiehet ovat luvanneet maksaa koko lystin. Uskokoon ken viitsii. niin on ennenkin käynyt että kun rahat on loppu ja homma kesken, niin veronmaksajat eli kaupunki maksaa siitä eteenpäin. Se maksaminen tulisi jatkumaan hamaan tulevaisuuteen, sillä tällaisen parkkilaitoksen päyrittäminen tulisi kalliiksi. Muta ja vesi on pidettävä ulkopuolella jatkuvalla pumppaamisella ja tarkastelulla. Ulkopuolen on taas oltava kostea, jotteivät lähirakennusten tukivarusteet petä ja taloja alkaa kaatua torille.
Kauhuskenario tietenkin, ehkä.
Miksi edes miettiä torin alustaa, kun meillä on LOUHI, jonne jo sitä rakennettaessa sinne suunniteltiin myös tenniskenttiä ja uimalaa. Eli Louhessa on mahdollisuuksia rakentaa laajempia parkkitiloja. Siellä eivät jalat kastu.
Tiistai, 23. Lokakuuta 2012
Mirjan Mietteet